HTML

Rólunk:

Egyedülálló jótékonysági kezdeményezés. 500 karácsonyfa -500 jótékony cél december 6-tól egy hónapon át Budapesten, a Felvonulási téren!

Facebook

Kapcsolat

Levelezési cím: 1061 Budapest Király u. 26
Email cím: info@angyalokerdeje.hu

A Porsche Hungária és a Kardiológiai Intézet

2010.11.23. 07:50 angyalokerdeje

A Porsche Hungária, 1991-ben alakult a Porsche, a Volkswagen, az Audi és a Volkswagen Haszonjárművek márkák importőreként. 1992-től a cég képviseli a SEAT és a Skoda márkákat is. 2001-től az önálló márkaként működő Weltauto révén használt gépkocsik forgalmazásával is foglalkozik.

A cég az Angyalok Erdején a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központját támogatja, mely Közép-Európa legmodernebb gyermek-kardiológiai központja. A Központ a veleszületett szívfejlődési rendellenességek kezelését végzi az újszülött kortól a felnőtt korig. 

Magyarországon évente mintegy 800 gyermek születik szívhibával, kétharmaduk igényel sebészeti beavatkozást. Az esetek felében a műtétre a születés utáni első hat hónapban sor kerül, melyre Magyarországon egyedül a Gyermekszív Központban van lehetőség.

2007-2008-ban itt végeztek először hazánkban sikeres gyermekszív-transzplantációt, sikeres csecsemőszív-transzplantációt és sikeres műszív beültetést, melyet azóta évente több ilyen műtét követett.  A Porsche Hungaria több mint 10 éve támogatja a Gyermekszív Központ kiemelkedő szakmai munkáját. 
 

Reméljük, hogy sokan segítik majd a Gyermekszív Központ működését a szavazatukkal!

 

Szólj hozzá!

Címkék: porsche karácsony jótékonyság angyalok hungária karácsonyfa intézet erdeje karidológia

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalokerdeje.blog.hu/api/trackback/id/tr852466428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása