HTML

Rólunk:

Egyedülálló jótékonysági kezdeményezés. 500 karácsonyfa -500 jótékony cél december 6-tól egy hónapon át Budapesten, a Felvonulási téren!

Facebook

Kapcsolat

Levelezési cím: 1061 Budapest Király u. 26
Email cím: info@angyalokerdeje.hu

Az SAP Hungary és a Bethesda Kórház Alapítvány

2010.11.17. 18:43 angyalokerdeje

Az SAP Hungary is felkarolt egy fontos ügyet az Angyalok Erdeje kapcsán. Az üzleti rendeszerfejlesztő cég a Bethesda Kórház Alapítványt támogatja a karácsonyfájával.

Az alapítványt a Bethesda Gyermekkórház hívta életre 1992-ben azzal a céllal, hogy nonprofit szervezetként adományokat és felajánlásokat gyűjtsön az újjászerveződő kórház fejlesztéséhez.

Az alapítvány legfontosabb célkitűzése, hogy anyagi források felkutatásával, összegyűjtésével és akciók szervezésével megteremtse annak lehetőségét, hogy felújítások és beruházások valósulhassanak meg a Bethesda Gyermekkórházban.

Szólj hozzá!

Címkék: kórház karácsony jótékonyság angyalok alapítvány erdeje

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalokerdeje.blog.hu/api/trackback/id/tr662455555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása